Reuters: Slovenko v hotelu na Kreti v zgodnjih jutranjih urah ubila skala, osemletni sin poškodovan

Foto: Profimedia Slovenka umrla na Kreti Foto: Profimedia Tragedija na Kreti Foto: Profimedia Tragedija na Kreti Foto: Booking.com Markos Studios
47-letna Slovenka in njen osemletni sin sta ostala ujeta pod ruševinami.
Oglej si celoten članek

Ogromna skala, ki se je zvalila s pobočja hriba, je uničila dve sobi v hotelu na grškem otoku Kreta. Pri tem je med spanjem ubila Slovenko, njen mladoletni sin pa je poškodovan, poroča Reuters. 51-letni mož žrtve je bil v drugi sobi in ni bil poškodovan.

V zgodnjih nedeljskih urah se je namreč sprožil zemeljski plaz v bližini obalnega kompleksa Markos Studios, ki je zgrajen pod skalnatim območjem.  

47-letna Slovenka in njen osemletni sin sta ostala ujeta pod ruševinami. Na območje je prihitelo približno 50 gasilcev, ki so dečka uspeli rešiti po uri kopanja po ruševinah. Dečkovo mamo so našli mrtvo. To je bil sicer zadnji dan počitnic družine, danes so se nameravali vrniti domov, še poroča Reuters.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.