Slovenska popevka o Sanaderju

Foto: Žurnal24 Ivo Sanader se je pridružil Hildi Tovšak (Foto: Antonio Bronić/Pixsell)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Družbeno-kritični glasbenik Aleksander Cepuš je svojo najnovejšo stvaritev posvetil nekdanjemu hrvaškemu premierju Ivu Sanaderju.
Oglej si celoten članek

Punk-rock pesem z naslovom Ivo Sanader Tribute je objavil na portalu YouTube. "Ko se prižgejo luči, ne vidijo se premnoge stvari - zavladajo laži, marsikaj se izgubi. Prosim te, ne izgubi se še ti! Ko se prižgejo luči, ne vidijo se skrite napake - zavladajo vsi, iščejo vedno sebi enake. Prosim te, ne postani tak še ti!" med drugim poje Aleksander Cepuš.

Oglejte si VIDEO

Nekdanji član Don Mentony Benda, sicer znan tudi kot Actooon, je pred kratkim napisal pesem tudi o Vegradovi Hildi Tovšak. V komadu Ivo Sanader Tribute je sam odigral vse instrumente - bobne, bas, kitaro in odpel vokale, na svojem Facebook profilu pa je v komentarju pod objavo videa zapisal, da je Sanader sicer le "mala riba, ki je odnesel drobiž".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.