Slovenski državljan domnevni storilec umora v Švici

Foto: EPA/ANTHONY ANEX Fotografija je simbolna.
Foto: EPA/ANTHONY ANEX Fotografija je simbolna.
Švicarska policija je na podlagi opozorila iz tujine v petek zvečer v stanovanju v švicarskem mestu Ostermundigen našla truplo ženske. Njena smrt naj bi bila posledica nasilnega dejanja. Domnevni storilec naj bi bil 38-letni slovenski državljan, je zapisano v sporočilu švicarske policije.
Oglej si celoten članek

Švicarska policija je še sporočila, da so truplo odkrili po opozorilu iz tujine, ki so ga prejeli, ko se je 38-letni Slovenec javil na policiji v Ljubljani in priznal dejanje. Tamkajšnja policija ga je tudi pridržala. Domnevni storilec naj bi bil z žrtvijo v razmerju.

Švicarska policija je zaradi dogodka v stiku s slovenskimi organi in v Bernu nadaljuje s preiskavo dogodka. Prav tako poteka preiskava, s katero naj bi ugotovili natančen vzrok smrti umrle ženske. Identiteta žrtve še ni znana, saj formalne identifikacije še niso opravili.

Na slovenskem veleposlaništvu v Bernu so za STA danes povedali, da jih v zvezi z omenjenim dogodkov doslej še ni kontaktiral nihče s švicarske strani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:55 28. Maj 2018.

    Sam da se pol ne bo izkazal da je šiptar , kot npr. slovenski državljan JJ !

  • 22:54 27. Maj 2018.

    Pićka vam bleda- kaj v kriminal tlačite Slovenstvo - če je že Slovenec moril napišite to z imenom ! Drugače …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.