Smrt duhovnika

Foto: Žurnal24 Rimskokatoliški duhovnik v Kaliforniji je priznal, da je imel spolno in ljubezen
Na jugu Turčije je bil včeraj ubit apostolski vikar Luigi Padovese, predsednik turške episkopalne konference.
Oglej si celoten članek

Guverner pokrajine Hatay, Mehmet Lekesiz, je zatrdil, da ne gre za politični uboj. Morilca so namreč že našli, gre pa za duševnega bolnika, ki je dobra štiri leta delal za pokojnega Padoveseja.

"Preiskava je sicer še v teku, zdi pa se, da gre za privatno afero brez političnega motiva," je povedal guverner Lekesiz. 63-letni duhovnik je umrl na poti do bolnišnice.

Vatikan se je na umor že odzval; v sporočilu za javnost so zapisali, da gre za strašen zločin in da so močno užaloščeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.