Mama šokirana ob prihodu domov

Foto: Epa
Foto: Epa
Mati, ki se je skupaj s policijo vrnila v stanovanje, je čakalo grozljivo odkritje.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji poročajo o tragičnem dogodku, ki se je zgodil v nemškem mestu Neugraben, v katerem je umrla dve leti stara deklica. Domnevni storilec, oče deklice Ishe, je še na begu. 

V ponedeljek zvečer je 32-letna mati policiji prijavila, da ji mož grozi. Policija je dogodek po poročanju Bilda obravnavala resno, saj so že imeli zabeleženo eno grožnjo. 

Ko so se je mati okoli 21. ure skupaj s policijo vrnila domov, jih je čakalo grozljivo odkritje. Dve leti stara deklica je bila mrtva, moža oz. očeta otroka pa ni bilo nikjer. 

Sled za domnevnim storilcem je policija izgubila na glavni železniški postaji. 

 

Mati je po poročanju nemških medijev v velikem šoku, zanjo skrbijo zdravniki. Njen šestletni sin iz prejšnjega zakona je pri starih starših. 

Childminder Sohail A. je tako kot njegova žena prišel iz Pakistana. 21. decembra 2011 je zaprosil za azil v Nemčiji, a je bila njegova vloga dva dni pozneje zavrnjena.  

Nanjo se je pritožil, a s pritožbo ni uspel in je 11. julija 2012 dobil odločbo za deportacijo. Kljub temu je še naprej živel v Nemčiji. 

Medtem je spoznal svojo bodočo ženo in postal oče. Aprila 2017 je pri upravnem sodišču spet vložil vlogo za dovoljenje, ki bi mu omogočilo bivanje v Nemčiji, skupaj z družino. 

Po informacijah Bilda je bila policija obveščena vsaj o dveh njegovih nasilnih dejanjih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:26 26. Oktober 2017.

    Najprej vi zrihtite povezave s vašimi " spletnimi zanimivostmi " da na bo tolkel eror 505 in ne vem kolk …

  • 18:52 25. Oktober 2017.

    Vsa arabska in afriška muslimanska golazen mora nazaj od koder je prišla.

  • 11:06 25. Oktober 2017.

    Sem se čudil, dokler ni omenjeno, da je iz Pakistana

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.