Sneg odnesel ministra

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Snežna neurja, ki so v zadnjih tednih povzročala prometni kaos na Škotskem, so odnesla tudi škotskega prometnega ministra Stewarta Stevensona.
Oglej si celoten članek

Škotski minister za promet Stewart Stevenson je zaradi ostrih kritik, ki so letele na njegovo ministrstvo, odstopil. Za njegovega naslednika je bil danes že imenovan Keith Brown, ki je bil doslej minister za izobraževalne teme.

Tako kot številne druge države po Evropi se je tudi Škotska v zadnjih dneh soočala s številnimi težavami. Sneg in led sta povzročala hude probleme v prometu- med drugim je bil prekinjen tudi železniški in letalski promet, prebivalcem pa je morala na pomoč priskočiti vojska.

"Kljub vsem ukrepom, da bi preprečil prometni kaos, bi lahko storil še več, da bi bolje obvestil prebivalce o situaciji," je v odstopnem pismu zapisal Stevenson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.