So brezplačni leti resnično mogoči?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Možnost uvedbe brezplačnih letov za svoje potnike je najavil eden največjih nizkocenovnih ponudnikov Ryanair. Poznavalci razmer menijo, da je to za zdaj na meji resničnega, kljub temu pa ne izključujejo uresničitve scenarija.
Oglej si celoten članek

Direktor Ryanaira Michael O'Leary je nedavno napovedal, da bi leti z njihovo družbo lahko postali brezplačni in to že v prihodnjih petih letih. V skladu z vizijo bi družba lahko služila na račun nekakšne delitve prihodkov z letališči oz. na podlagi maloprodajnih prihodkov, ki jih potniki ustvarjajo na letališčih.

Napoved možnosti brezplačnih letov ni prva tovrstna ideja, ki jo je najavil Ryanair; v preteklosti je med drugim napovedal tudi možnost leta stoje, za kar bi potniki plačevali minimalno ceno, pred leti pa se je direktor O'Leary uvrstil na naslovnice medijev zaradi izjave, da bodo morali potniki Ryanaira za uporabo stranišč na letalih plačevati dodatno ceno. Ideja ni dočakala uresničitve. Za zdaj ...

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.