Šokanten posnetek: z avtom zradiral celo postajo

Foto: 24sata Prometna nesreča, Foto: 24sata Prometna nesreča, Foto: 24sata Prometna nesreča, Foto: 24sata Prometna nesreča, Foto: 24sata Prometna nesreča,
Blizu glavne železniške postaje v Zagrebu je voznik popolnoma uničil tramvajsko postajo. Na srečo v trenutku nesreče nihče ni čakal na tramvaj.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo v Branimirjevi ulici, voznik je podrl celo vrsto kovinskih količkov, ki so bili na postaji.

"Ko sem šel v službo, je bilo kaj videti. Na cesti je bilo veliko stekla in kosov železja. Policija je bila na kraju nesreče, cesta pa zaprta," je bralec, ki je okrog petih zjutraj videl posledice nesreče, povedal portalu 24sata.

Voznik je v bolnišnici, kako težje so njegove poškodbe, pa še ni znano.

Foto: 24sata Prometna nesreča,

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:25 16. Marec 2020.

    Itak da BMW, pa več sreče ko pameti. Verjetno tudi nažgan.

  • 09:39 27. Februar 2020.

    Če še ima BMWja zapovrh, potem je res REAL MAN.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.