Šokantne fotografije posledic kajenja

Foto: Tobacco Body
Foto: Tobacco Body
Ste vedeli, da lahko kajenje pri ženskah povzroči rast dlak na obrazu?
Oglej si celoten članek

Finski zdravniki so naredili korak naprej od gnusnih slik na cigaretnih škatlicah in razvili interaktivno spletno stran, kjer želijo opozoriti na nevarnost kajenja.

Kajenje povzroča madeže na koži, povečano tveganje težav želodca, pa celo povečano rast dlak po obrazu in rokah, tudi pri ženskah. Strokovnjaki izpostavljajo, da je koža kadilcev zaradi kemikalij v cigaretnem dimu nezdrava in razpokana. Nekadilci imajo petkrat manj kožnih por kot kadilci, ki neprestano kadijo 25 let. Kadilci so bolj podvrženi debelosti in imajo več možnosti, da ne bodo plodni. Pogosto zaradi kajenja trpi tudi spolno življenje, so prepričani strokovnjaki.

Da bi se sami prepričali o škodljivosti kajenja lahko na posebni spletni strani Tobacco Body izberete sliko dekleta ali fanta in preverite kako vplivajo cigarete na posamezne dele telesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:46 20. Oktober 2013.

    Žal jaz vidim da so slike prirejene ...

  • 14:22 20. Oktober 2013.

    NAJ POKAŽEJO ŠE ŠOKANTNE POSLEDICE REVŠČINE KJE STE NOVINARJI

  • 14:20 20. Oktober 2013.

    ja ja samomore pa delamo zaradi naši vladarjev a to pa ni smrt'?BUDALE

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.