Šola pod seboj pokopala učence

Foto: Žurnal24 Indija zadnje tedne beleži obilne poplave. (Foto: EPA)
Na severu Indije se je porušila šola, ki je pod seboj pokopala najmanj osemnajst učencev.
Oglej si celoten članek

Močno monsunsko deževje je v severni indijski državi Uttarakhand, okoli 410 kilometrov od glavnega mesta Dehradun, porušilo enonadstropno stavbo, v kateri je bila šola.

V zrušenju je umrlo najmanj 18 otrok. Reševalcem je uspelo rešiti šest otrok, veliko ljudi, med njimi tudi učitelji in drugo osebje, pa je še ujetih pod ruševinami, navajajo reševalci.

Na omenjenem področju so obilne padavine v zadnjih dneh povzročile nemalo nevšečnosti.

Na začetku meseca so hudi nalivi v severni regiji Ladakh zahtevali življenja 185 ljudi, med njimi šest turistov pohodnikov. Najmanj 400 ljudi še pogrešajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.