Sony odpoklical LCD-televizorje

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sony je odpoklical 1,6 milijona LCD-televizorjev Bravia, ker se nekateri njihovi sestavni deli topijo. Gre za TV-sprejemnike, ki so bili izdelani leta 2007 in 2008, največ pa so jih prodali v Evropi in ZDA.
Oglej si celoten članek

Nekateri modeli omenjenih televizorjev so bili tudi na policah slovenskih trgovin, so za zurnal24.si povedali na Sony Slovenija. Vse lastnike zato pozivajo, da se obrnejo na najbljižji servisni center oziroma da pokličejo na njihov klicni center 01-5881-154.

Televizijski sprejemniki so bili izdelani leta 2007 in 2008 in so bili prodani večinoma v Evropo in ZDA.

Incidenti samo na Japonskem

V Sonyju so bili obveščeni o 11 incidentih na Japonskem, ki so se zgodili zaradi napake pri proizvodnji omenjenih TV-sprejemnikov.

Zaradi možnosti, da bi do napak prišlo tudi drugod po svetu, so se v podjetju odločili za odpoklic.

V sporočilu za javnost so še zapisali, da pri omenjenih incidentih ni bil nihče poškodovan, poroča Reuters.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.