Sosedi bodo podražili vinjete

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
V Avstriji bodo za 2,1 odstotka zvišali ceno vinjet.
Oglej si celoten članek

Lastniki osebnih avtomobilov bodo morali za letno vinjeto po novem odšteti 84,40 evrov, za dvomesečno 25,30 evra, za 10-dnevno pa 8,70 evra.

Letna vinjeta za motorje po novem stane 33,60 evra, dvomesečna 12,70 evra, 10-dnevna pa pet evrov, je zapisano na spletni strani družbe Asfinag.

Avstrijske vinjete z letnico 2015 - letne veljajo tako kot v Sloveniji, torej od 1. decembra predhodnega leta do 31. januarja prihodnjega leta - so modre barve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:41 7. December 2014.

    vinjete bi morala izdjati samo eu unija po ceni ki bi jo določili in bi bilo še najbolj pošteno

  • velik nižji standard mamo pa mormo plačevat več za vinjeto...tle se lepo vid kok je Slovenija zafuranaa država. v normalnih …

  • 09:09 5. December 2014.

    ...še zmerom cenejše, kot pa... Pri nas je vinjeta popolna kraja, banda smrdljiva!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.