Sosedje nezadovoljni zaradi hrupa

Foto: Filip Brala/PIXSELL Preluknjana guma Foto: Filip Brala/PIXSELL Napis na kombiju Foto: Filip Brala/PIXSELL Ruševine Foto: Filip Brala/PIXSELL Napis na hiši
Ker so jih motili v času počitka, so jim uničili vozilo. Z napisom na pokrovu motorja so jih opozorili, naj spoštujejo hišni red.
Oglej si celoten članek

Stanovalci strnjenega naselja v Zadru so stvari vzeli v svoje roke. Močno nezadovoljni zaradi vsakodnevnega hrupa, ki ga povrzočajo delavci pri obnovi sosednje hiše, so se lotili njihovega kombiniranega vozila, poročajo hrvaški mediji.

Preluknjali so mu tri pnevmatike, na pokrov motorja pa s sprejem napisali "kučni red" oziroma hišni red.

Da jih motijo v času počitka (na Hrvaškem namreč velja odločba o hišnem redu v večstanovanjskih stavbah, ki v času od 13. do 17. ure in od 22. do 6. ure zjutraj zahteva popoln mir in tišino op.a.), so zapisali tudi na steno ene izmed hiš. Sicer so bili "milostni" in zahtevajo, da naj ne vrtajo od 14. do 17. ure.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • d
    07:24 29. Marec 2013.

    Turk, naj te čimprej pobere, nesnaga zabita.

  • 22:43 28. Marec 2013.

    Jaz še nisem slišal za hilti, ki nebi ropotal... Tokrat so ga sosedje majčkeno zaradili... Da nebo kazen večja, kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.