Spektakularno prijeli najbolj iskanega roparja

Foto: Policija nacional/Ministerio nacional Policija ropar Španija Foto: Policia nacional/ministerio interior Policija ropar Španija
Policija je v Španiji prijela enega od najbolj iskanih britanskih kriminalcev, 31-letnega Andrewa Morana. Iščejo ga od leta 2005 zaradi oboroženega ropa.
Oglej si celoten članek

V njegovo vilo v Alicanteu je vdrla specialna enota policije in ga prijela med sončenjem ob bazenu. Moran je poskušal pobegniti čez ograjo, a ga je policistom uspelo pravočasno zaustaviti. V hišni preiskavi so našli tudi dve pištoli, 60 nabojev in mačeto.

Leta 2009 pobegnil

Moran je bil leta 2005 osumljen oboroženega ropa. Ko so mu začeli leta 2009 soditi, je pobegnil. V njegovi odsotnosti so ga spoznali za krivega, od takrat pa je bila za njim razpisana tudi mednarodna tiralica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.