Spet napadli tovornjak s čokolado

Foto: Profimedia
Plen, ki so ga odnesli nepridipravi, je vreden 105.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Tatovi so iz tovornjaka, ki je bil parkiran na počivališču pri Åstorpu na jugu Švedske, odnesli štiri tone čokolade Ferrero Rocher. Voznik tovornjaka je med ropom spal v kabini tovornjaka.

To je druga tovrstna tatvina v zadnjem času. Pred kratkim so tatovi v Nemčiji prav tako iz tovornjaka ukradli 20 ton čokolade. 

Saj ni res, pa je Tatovi odnesli 20 ton čokolade

Tiskovni predstavnik policije je dejal, da motiv za dejanje še ni znan in da težko rečejo, da je bila prav čokolada glavna tarča storilcev. Prav tako ni jasno, ali je dogodek na Švedskem povezan s tem v Nemčiji, piše IBT. 

Na javnost so se obrnili tudi s prošnjo, da jim posredujejo podatke, v primeru, da jim kdo po neobičajnih kanalih ponudi večje količine čokolade. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.