V splitski trajektni luki našli truplo

Foto: Wikipedia Trajektna luka Split.
Foto: Wikipedia Trajektna luka Split.
Zaenkrat ni znano, za koga gre.
Oglej si celoten članek

V sredo, malce pred 10. uro, so v trajektni luki v Splitu našli neidentificirano truplo, poročajo številni hrvaški mediji.

Truplo so našli pod zunanjim privezom, okoliščine smrti so za zdaj še neznane, navaja Slobodna Dalmacija.

"Malce pred 10. uro je bilo v morju, tik pod zunanjim privezom v splitski trajektni luki, odkrito truplo zaenkrat še neznane osebe. Policijski uslužbenci primer preiskujejo. V teku je identifikacija in ugotvaljanje okoliščin dogodka," je zapisano v policijskem poročilu.

Od leta 2017 je splitsko pristanišče največje potniško pristanišče na Hrvaškem, največje potniško pristanišče v Jadranskem morju in enajsto največje pristanišče v Sredozemlju z letnim prihodom potnikov približno pet milijonov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.