Spomini na ujetništvo in zlorabo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Jaycee Dugard je izdala knjigo Stolen Life (Ukradeno življenje) in že prvi dan postala prodajni hit na Amazon.com.
Oglej si celoten članek

Jaycee Dugard (31), katere primer je lani pretresel svet, je izdala spomine o 18 letih ujetništva. Knjiga Stolen Life (Ukradeno življenje) se je že prvi dan zavihtela na vrh Amazonovega seznama bestselerjev.

Foto: Reuters ugrabitelja jaycee dugard - garridova "Poznala sem le zlorabo"

Dugardova natančno opisuje svoje življenje v ujetništvu, vključno z dnem ugrabitve in dnem, ko je kot 14-letnica rodila prvega od dveh otrok Phillipa Garrida, ki jo je ugrabil tri leta prej.  Po izživljanju je pogosto prosil odpuščanja, piše Dugardova. "Sčasoma sem se navadila."

Dugardovo so policisti rešili leta 2009, kalifornijska policija pa se je znašla pod točo očitkov, saj je bil Phillip Garrido že obsojen posilstva in ugrabitve ter je bil na seznamu spolnih prestopnikov. V primeru Dugardove so ga obsodili na 431 let zapora, njegova žena pa je dobila 36 let do dosmrtno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.