Sporočilo, ki ga vidijo le otroci

Španska organizacija ANAR, ki skrbi za otroke in mladostnike v nevarnosti, je izdelala plakat, katerega glavno sporočilo je vidno le otrokom.
Oglej si celoten članek

Odrasli bodo tako videli otroški obraz in slogan: "Včasih zlorabo otroka vidi le zlorabljeni otrok.“ Otroci, ki še niso višji od 135 centimetrov, pa na plakatu vidijo dečka, ki je poln modric, številko brezplačne linije za pomoč in napis: "Če ti nekdo zadaja bolečine, nas pokliči in pomagali ti bomo."
Kot pravijo, naj bi bil plakat v pomoč otrokom, ki ga vidijo v spremstvu tistega, ki jih trpinči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:18 10. Maj 2013.

    Ja super. Zdaj naj pa to oglašajo, da bodo ja vsi vedeli za take plakate. Potem bo pa na koncu …

  • mb
    07:19 9. Maj 2013.

    v sloveniji se naši genijalci nikoli kaj takega ne bi spomnili.<br />višek kreative so pri nas oglasi na nivoji zgodnjih …

  • 21:49 8. Maj 2013.

    Genialno. Predvidevam, da bo RKC vložila tožbo za prevaro ker tale plakat je pa čista zarota proti njim... : )

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.