Spremenil pričesko in pobegnil iz ječe

Nemškemu zaporniku je z majhnim trikom uspel beg iz zapora.
Oglej si celoten članek

Paznike v zaporu v nemškem Dresdnu je lahko sram. Eden od ujetnikov se je izdajal za svojega "cimra", ki bi ga morali izpustiti na prostost, in pobegnil. Da bi bil sojetniku čim bolj podoben, si je 32-letni ubežnik spremenil pričesko.

 

Po incidentu so v zaporu sprožili preiskavo, s katero pa paznikom niso mogli dokazati malomarnega ravnanja.

 

Zapornika, ki je bil zaprt zaradi tatvine, proti njemu pa je bila vložena tudi obtožnica zaradi trgovine z ljudmi, še iščejo. "Podobna sta si. Tistega dne smo izpustili več zapornikom. Pazniki so imlei za identifikacijo na voljo le natisnjeno fotografijo,“ je razložil predstavnik zapora in dodal, da se jim to v 30 letih še ni zgodilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.