Srb v Avstriji sredi ulice ubil ženo in njeno sestro

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Avstrijska policija je potrdila, da je srbski državljan v mestu Kapfenberg ubil dve ženski, stari 29 in 30 let.
Oglej si celoten članek

Moški je napadel ženski medtem ko sta se vračali iz trgovskega središča; starejša je bila njegova žena in mati njegovih treh otrok, mlajša pa njena sestra, sicer mati dveh otrok.

Napadalec ju je čakal pred trgovskim središčem, potem pa ju napadel z nožem; ko sta zaradi hudih poškodb padli na tla, je še skakal po njima, je potrdila avstrijska policija.

Prestrašeni in zgroženi očividci so takoj poklicali policijo, ki je morilca prijela nedaleč stran od mesta zločina. Bil je pod vplivom alkohola in narkotikov, kar je policiji tudi takoj priznal.

Moškega je pred dvema tednoma žena zapustila in zahtevala ločitev.

PREBERITE TUDI:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.