Srbski Kurir se je razpisal o Borutu Jamniku

Foto: Anže Petkovšek slovenija 14.04.09...borut jamnik...predsednik uprave..kad...foto: anze petkovse
Čeprav je prevzem Gorenjske banke s strani srbskega poslovneža Miodraga Kostića preprečila srbska centralna banka, so v srbskem Kurirju prepričani, da je za vsem skupaj Borut Jamnik.
Oglej si celoten članek

Kostić je bil prek svoje AIK banke tik pred nakupom Gorenjske banke, a je vse skupaj padlo v vodo, saj mu je srbska centralna banka vzela dovoljenje za nakup.

Kurir piše, da Kostiča na vse pretege ovira prav Jamnik prek Telekoma Slovenije, ki ima slaba dva odstotka Gorenjske banke in je konkurent pri nakupu. Ponudil je sicer nižjo ceno.

Kronski dokaz, ki ga navaja Kurir je, da je Delo že 8. januarja objavilo neuradno informacijo, da bodo AIK banko onemogočili pri nakupu, čeprav je srbska centralna banka to objavila šele pred dvema dnevoma. To naj bi nakazovalo na to, da ima Jamnik sodelavce v Srbiji.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:41 1. Februar 2018.

    Podmladek udbe s starimi jugo zvezami skrbi, da v koritu ne usahne krvavo potreben denar, s katerim se komunistična mafija …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.