Sredi ulice z nožem napadel tričlansko družino

Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju
Avstrijski mediji poročajo o krvavem napadu, ki se je zgodil včeraj zvečer sredi Dunaja malo pred osmo uro.
Oglej si celoten članek

Neznani moški je iz neznanega razloga pred vhodom v podzemno železnico Nestroyplatz v zabaviščnem parku Prater na Dunaju z nožem napadel dve ženski in moškega. 

V incidentu so bili težje poškodovani mama (56), oče (67) in odrasla hči (17). 

Storilec je po napadu pobegnil in med pobegom domnevno ranil vsaj še eno osebo. 

Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju

Prijeli afganistanskega državljana

Policija je okoli 23. ure na območju Pratersterns prijela afganistanskega državljana, ki naj bi z nožem tam napadel in poškodoval eno osebo. Ali je osumljenec povezan z napadom v Praterju, policija še preiskuje. 

Avstrijski Oe24 navaja besede očividca, ki je bil okoli 19.45 v bližini srhljivega dogodka. Videl naj bi moškega, ki je bežal s kraja dogodka in kričal "Alah, Alah", a policija tega ni potrdila.

Foto: Epa Napad z nožem na Dunaju

Zaposlena v bližnjem gostišču pa je povedala: "Naenkrat smo slišali krike, najprej ženske, nato moškega in spet žensko. Več ljudi je bilo poškodovanih."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:23 8. Marec 2018.

    kako to da objavite novico 24 ur kasneje. Mogoče bi se morali preimenovati.

  • 09:54 8. Marec 2018.

    da je lahko nož učinkovito orožje, pa so se naučili od invazivnih vrst tudi domači mesarji, saj se pri domačih …

  • mp5
    09:54 8. Marec 2018.

    Še en "neznani" akbar se je zahvalil domorodcem za njihovo gostoljubje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.