Starša sta ga 30 let zadrževala v hiši

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Triinštiridesetletnega moškega so rešili iz hiše na Bavarskem, v kateri so ga njegovi starši zadrževali zadnjih 30 let.
Oglej si celoten članek

"Še vedno ne vemo natančno, koliko časa moški ni imel stika z zunanjim svetom in ali je lahko hodil izven hiše," je dejal tiskovni predstavnik policije. "Za enkrat lahko rečemo, da je bil v izolaciji." Moški je bil vidno zanemarjen, a ne podhranjen.

Sosedje so obvestili policijo, potem ko so slišali pridušene zvoke, ki so prihajali iz hiše. Policija je preiskala dom in našla moškega. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer so ga pregledali. Zdravniki predvidevajo, da je imel moški težave z učenjem. Pri 13 letih naj bi strokovnjaki presodili, da ne sodi v šolo. 

Njegova mati je za lokalni časopis povedala, da je sin imel dovolj zbadanja v šoli. "Želel je ostati z nama. Če bi vam povedala, kaj smo morali prestati, mi ne bi verjeli. Samo zaščititi sem ga hotela," je dejala.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.