Starši še na univerzi spijo z otroki

Foto: EPA Kitajska univerza telovadnica spanje Foto: EPA Kitajska univerza telovadnica spanje Foto: EPA Kitajska univerza telovadnica spanje Foto: EPA Kitajska univerza telovadnica spanje Foto: Reuters Kitajska univerza telovadnica spanje
Odhod na univerzo naj bi bil čas, ko otrok postane odrasel, a na Kitajskem je ta prehod očitno precej stresen. Številni starši zato prvo noč na univerzi preživijo s svojimi otroki in z njimi spijo na tleh telovadnice.
Oglej si celoten članek

Na univerzi Huangzhong Normal v kitajskem mestu Wuhan očitno še predobro razumejo tegobe brucev, zato jim pustijo, da se od staršev in družine poslovijo tako, da še zadnjič spijo z njimi. Na tleh telovadnice si je več kot 600 staršev pogrnilo blazine in noč preživelo s svojimi odraščajočimi otroki.

Univerza je podoben dogodek organizirala že leta 2008, ko je 350 staršev izkoristilo priložnost in prespalo s svojimi otroki. Ni pa znano, kaj o tem menijo bodoči študentje, ko jih na prvi dan šole starši pospremijo v šolo in celo spijo z njimi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.