Stavba pod seboj pokopala več ljudi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V obalni vasi Canacona v indijski zvezni državi Goa se je zrušila stavba v gradnji, pri čemer je umrlo najmanj 13 ljudi.
Oglej si celoten članek

Zgradba, po prvih podatkih je petnadstropna, se je zrušila popoldne po lokalnem času, ko je bilo na gradbišču okoli 50 delavcev, je sporočil predstavnik lokalne policije.

"Doslej smo izpod ruševin izvlekli 13 trupel, pričakujemo pa, da se bo število žrtev še povečalo," je dejal predsednik vlade zvezne države Goa Manohar Parrikar.

Reševalci si prizadevajo, da bi izpod velikih gmot betona in drugih ruševin izvlekli preostale ujete delavce.

"Takoj bomo aretirali graditelja stavbe, izvajalce gradbenih del in občinske uradnike, ki so bili vpleteni v gradnjo objekta," je še zatrdil Parrikar, ki osebno nadzoruje dogajanje v vasi južno od prestolnice Goe Panaji.

Iz Indije so v zadnjih mesecih poročali o več podobnih gradbenih nesrečah, ki so se končale z žrtvami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.