Stevardesa mu je na glavi razbila steklenici

Foto: Policija
Foto: Policija
23-letni Joseph Hudek je v četrtek povzročil pravi incident na letu Delta Airlinesa iz Seattla do Pekinga. Grozi mu celo do 20 let zapora in visoka denarna kazen.
Oglej si celoten članek

23-letni potnik je iz neznanega razloga na letalu, ko je ta letel nad morjem, želel odpreti vrata. Njegovo namero je skušalo preprečiti več potnikov, a mladenič je zgrabil steklenico vina in z njo začel udarjati ljudi.

Ena izmed pogumnih in prisebnih stevardes na letalu je potniku uspela odvzeti steklenico, ki jo je razbila na njegovi glavi. Ker to ni pomagalo, je s servirnega vozička zgrabila še eno steklenico in tudi njo razbila na potnikovi glavi.

Razjarjenega mladeniča so slednjič le umirili, pilot je bil prisiljen prekiniti načrtovano pot in letalo vrniti v Seatlle, kjer je policija 23-letnika priprla. Na zaslišanju ni dajal izjav, ravno tako ne njegov odvetnik. V policijskem poročilu piše, da je na začetku leta naročil pivo, a da ni izgledal alkoholiziran.

Policija je zoper njega že spisala kazensko ovadbo, in sicer zaradi preprečitve dela osebja letala, zaradi česar lahko v najslabšem primeru dobi celo kazen 20 let zapora in še 250 tisoč dolarjev denarne kazni.

Med svojim divjanjem po letalu je poškodoval eno izmed stevardes in enega potnika, oba so morali prepeljati v bolnišnico.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.