Stevardesa padla iz letala

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na letališču v Gothenburgu se je zgodila nenavadna nesreča; stevardesa je padla iz letala.
Oglej si celoten članek

"V vseh teh letih še nikoli nisem videla česa takega," je po nesreči izjavila direktorica letališča Annika Nyberg.

Letalo Ryanaira je zamujalo s poletom v London; vzleteti bi moralo ob 10.15, a dovoljenje za vkrcanje potnikov so dobili šele ob 11. uri, poroča portal The Local. Ker so morali vkrcanje opraviti v najkrajšem možnem času, je po besedah potnikov tudi med osebjem zavladala panika. "Bilo je zmedeno in neprofesionalno. Zavladala je panika," je dejal eden od potnikov.

Nesreča se je zgodila, ko je letališko osebje začelo umikati stopnice za vkrcanje na letalo; ena od stevardes je padla iz letala z višine treh metrov. "Umikati smo začeli stopnice in vrata letala so bila zaprta. Zakaj je nato stevardesa odprla vrata, ne vemo. Težko verjamem, da je odprla vrata in stopila ven, verjetno so se vrata odprla zaradi močnega vetra, medtem ko jih še ni povsem zaprla," pravi Nybergova.

Stevardesa si je poškodovala glavo, zato so jo odpeljali v bolnišnico, vendar je bila po poročanju potnikov pri zavesti in prisebna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:27 9. Maj 2012.

    Zanimivo,da pri Ryanairu padajo kelnarce pri delu in to z letala na pisto,pri Adrii pa čisto pri drugih opravilih?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.