Število novih okužb na Hrvaškem je še vedno visoko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Številka je manjša kot pretekle dneve, a je tudi testiranih manj.
Oglej si celoten članek

Hrvaški štab civilne zaščite je ob 9.30 sporočil, da so na Hrvaškem v zadnjih 24 urah odkrili 146 novih primerov okužb z virusom Sars-CoV-2. 

Število aktivnih primerov na Hrvaškem znaša 2650, dve osebi, ki sta zboleli za covid-19, sta v zadnjih 24 urah umrli. V samoizolaciji je trenutno 8681 oseb, med njimi okoli 600 v zdravstvu.

V zadnjih 24 urah so odvzeli 1591 vzorcev, 14 oseb se zdravi na respiratorju, kar je štiri več kot včeraj. Povprečna starost hospitaliziranih je okoli 45 let. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.