Štirje mrtvi v novem strelskem pohodu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Natančno teden dni po grozljivem poboju v šoli v Newtownu v ZDA nov strelski pohod. Tokrat mrtve štiri osebe.
Oglej si celoten članek

V streljanju ob podeželski cesti v občini Frankstown v ameriški zvezni državi Pensilvanija so bile danes ubite štiri osebe, med njimi tudi strelec. Ustreljen je bil tudi policist, ki pa zaradi nošenja neprebojnega jopiča pri tem ni bil huje ranjen.

Identitete žrtev in okoliščine zločina za zdaj niso znane, je še povedal okrožni tožilec Rich Consiglio. Streljanje se je zgodilo točno teden dni po enem hujših zločinov v sodobni zgodovini ZDA, ko je 20-letnik v pokolu v osnovni šoli v ameriški zvezni državi Connecticut minuli petek ubil 26 ljudi.

Ameriški predsednik Barack Obama je že napovedal, da bo podprl zakon o prepovedi orožja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:24 22. December 2012.

    Če bi se pisal datum letnice 1930, bi to bilo v ZDA čisto normalno stanje. Sicer je pa ta družba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.