Štirje mrtvi zaradi ljubosumja

Foto: Žurnal24
V Genovi je 70-letni upokojenec ubil dva soseda, ženo in na koncu sodil še sebi. Razlog za umor naj bi bilo ljubosumje.
Oglej si celoten članek

Storilec se je sprl s sosedoma, saj je bil prepričan, da ima njegova žena z enim od njiju razmerje. Spor se je razplamtel do te mere, da je 70-letnik v bližnjem baru streljal na oba brata. Eden je poškodbam podlegel na kraju dogodka, drugi pa je umrl kasneje v bolnišnici.

Od tam se je moški odpravil domov. Stanovanje je obkolila policija, moški pa se je v notranjosti stanovanja ustrelil. Policija je v stanovanju našla še truplo storilčeve žene.

Po podatkih tožilca Vittoria Ranierija Miniatija je vzrok za umor ljubosumje, storilec pa naj bi imel tudi psihične težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.