Strašljiv posnetek: Helikopter strmoglavil med plavalce

Med plavalce na eni od najbolj priljubljenih turističnih plaž v Miamiju v ameriški zvezni državi Florida je v soboto strmoglavil helikopter.
Oglej si celoten članek

Na srečo je pristal nekaj metrov stran od ljudi, ki so se hladili v morju. Sta pa bila v nesreči huje ranjena dva človeka na krovu helikopterja.

Oba potnika s helikopterja so tako prepeljali v bližnjo bolnišnico, medtem ko med plavalci ranjenih ni bilo.

Na posnetku, ki ga je objavila policija Miami Beacha, je videti helikopter, kako se najprej hitro spušča proti morju in se nato zruši v Atlantski ocean. Nesreča se je zgodila v soboto popoldne, medtem ko je bila plaža polna ljudi. Plažo so sicer po dogodku nemudoma zaprli.

Helikopter naj bi strmoglavil zaradi odpovedi motorja, na srečo pa je bil pilot izkušen in je uspel kljub temu obdržati vsaj nekaj nadzora nad plovilo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:02 21. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.