Strela ubila dve deklici

Foto: Bralka Tjaša
Foto: Bralka Tjaša
V Srbiji so se včeraj razbesnele nevihte, ki so povzročile številne preglavice in veliko materialno škodo. Poročajo tudi o tragičnem dogodku.
Oglej si celoten članek

V občini Aleksandrovac je nekaj minut pred šesto popoldne strela pokončala 15-letno deklico, njeno prijateljico so s težkimi poškodbami prepeljali v kruševsko bolnišnico, kjer pa ji niso mogli več pomagati. Umrla je okrog pol devetih zvečer.

Kot poročajo srbski mediji sta deklici hodili po pločniku ene izmed ulic v centru mesta, ko ju je zadela strela. Šlo naj bi za dve Švicarki, ki sta v Srbijo pripotovali s starši.

Strela je sinoči zanetila tudi požar nedaleč stran od Požege; šlo je za gospodarsko poslopje, ki je v celoti uničeno. Škodo ocenjujejo na 70 tisočakov.

Pri nas so popoldne tudi nastajale nevihte, vmes tudi močnejši nalivi, vmes je padlo nekaj zrn toče. K sreči hujšega ni bilo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.