Strelišče za cerkvijo, da lahko streljaš v ljubečem krščanskem okolju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Metodistična cerkev v kraju Jamison v ameriški zvezni državi Alabama se je odločila, da zemljišče za svojim poslopjem spremeni v strelišče.
Oglej si celoten članek

Pastor Phillip Guin je za lokalni časopis pojasnil, da ponujajo rekreacijo v toplem in ljubečem krščanskem okolju.

Guin je za časopis Clanton Advertiser dejal, da so v cerkev prihajale ženske, ki so kupile orožje, vendar pa z njim niso znale ravnati in ponudil se je, da jim vse pojasni za cerkvijo, kjer so imeli ustrezno zemljišče z visokimi zidovi. Zadevo so potem spremenili v strelski klub, kjer je med najbolj navdušenimi uporabniki kar pastor sam.

Pastor meni, da je strelišče primeren način za povečanje števila članov njegove cerkve in v državi, kot je Alabama, kjer nošenje orožja v cerkvi ni prepovedano, je to po njegovem prepričanju nekaj povsem normalnega.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.