Streljal na bivšo ženo in otroke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po navedbah lokalne policije je bilo v Douglasvillu zahodno od Atlante ustreljenih skupno sedem ljudi, šlo pa je za družinsko tragedijo
Oglej si celoten članek

Oborožen moški je v bližini Atlante v ameriški zvezni državi Georgia včeraj v streljanju ubil štiri ljudi, ranil še dva, nato pa si je sodil sam. Med smrtnimi žrtvami je tudi nekdanja soproga strelca ter domnevno več njegovih otrok. Strelski pohod sta preživeli dve mladoletni osebi.

Po navedbah lokalne policije je bilo v Douglasvillu zahodno od Atlante ustreljenih skupno sedem ljudi, šlo pa je za družinsko tragedijo. Streljanje je sicer potekalo tako v hiši kot na ulici. Najmlajša smrtna žrtev je bila stara sedem let, huje ranjeni mladoletni osebi pa se zdravita v bližnji bolnišnici, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Policija še ni razkrila, natančno koliko žrtev je bilo članov iste družine, a je dodala, da so bile nekatere v sorodu. Preiskava poteka, motiv strelca pa še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.