Streljal na policista in njegovo ženo

V hrvaški vasi Pavlovci je danes prišlo do prave drame; nekdanji zapornik naj bi ustrelil pravosodnega policista in njegovo ženo.
Oglej si celoten članek

Po pisanju hrvaških portalov je zjutraj okrog sedmih v vasi Pavlovci pri Požegi prišlo do streljanja, v katerem je bil poškodovan pravosodni policist in njegova žena. Slednja je strel dobila v ramo, moškemu pa naj bi strelec prestrelil trebuh. Oba sta v bolnišnici, po poročanju hravških medijev naj bi bila izven življenjske nevarnosti.

Index.hr piše, da je napadalec nekdanji zapornik, ki je temu pravosodnemu policistu grozil še takrat, ko je prestajal zaporno kazen. O grožnjah so obvestili tako policijo, kot sodišče. Zapornika so na prostost spustili konec januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.