Streljanje na Malem Lošinju

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Kot je danes potrdila hrvaška policija; v streljanju je umrl 53-letni moški.
Oglej si celoten članek

Sinoči okrog 23. ure je na Malem Lošinju prišlo do kršenja javnega reda in miru ter streljanja, v katerem je bila ena oseba hudo poškodovana. Gre za 53-letnega moškega, ki je bil ob prihodu zdravstvene pomoči še živ, a je zaradi poškodb umrl še preden bi ga uspeli prepeljati v bolnišnico.

Policijska preiskava dogodka je še v teku, poročajo hrvaški mediji, osumljenca so že prijeli.

Kot poroča Novi list naj bi prišlo do obračuna med dvema bratoma, lastnikoma dveh sosednjih restavracij. Do sporov med njima naj bi prihajalo že prej, tokrat tudi ni bilo prvič, da je eden izmed njiju pograbil pištolo. V enem izmed takšnih incidentov so morali posredovati celo pripadniki specialne enote policije.

Zaradi streljanja so bili prestrašeni stanovalci mesta in številni turisti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:32 4. Avgust 2017.

    Ne rinemo dol, nimamo teh težav z divjaki.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.