Streljanje na Švedskem, najstnik umrl

Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske
Več poškodovanik, 18-letnik je ponoči umrl v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

V obalnem mestu Malmö na jugu Švedske je v ponedeljek zvečer prišlo do streljanja, v katerem je umrla ena oseba, štirje pa so bili poškodovani. 

Do streljanja je prišlo v bližini policijske postaje v centru mesta. "18-letni moški je ponoči umrl," je sporočil tiskovni predstavnik policije Stephan Soderholm. 

Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Po poročanju nekaterih medijev, naj bi moški začel streljati, medtem ko so navijači proslavljali zmago v nogometnem prvenstvu nad Južnokorejci.

Po navedbah očividcev je bil najmanj en napadalec oborožen z avtomatskim strelnim orožjem. 

Policija je po dogodku zaprla območje in sporočila, da razloga za preplah ni, saj naj dogodek ne bi bil povezan s terorizmom. 

Incident se je zgodil okoli osme ure zvečer, policija podatkov o možni identiteti strelca javnosti še ni sporočila.

Foto: Profimedia Streljanje na jugu Švedske Prav tako ni posredovala podrobnosti o žrtvah, četudi nekateri mediji navajajo, da naj bi nekateri izmed njih bili znanci policije. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:46 19. Junij 2018.

    Muslimanska dodana vrednost, ki jo Švedi z odprtimi rokami sprejemajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.