Streljanje v Frankfurtu, dva mrtva

Foto: Reuters Streljanje v Frankfurtu Foto: Reuters Streljanje v Frankfurtu
V središču Frankfurta je prišlo do streljanja, ubita sta bila najmanj dva človeka.
Oglej si celoten članek

Domnevnega napadalca, ki je streljal v bližini sodnega poslopja, je policija kmalu aretirala v neposredni bližini kraja napada.

Moški naj bi žrtvi napadel tako z nožem kot s strelnim orožjem. Do napada je prišlo okoli 8.45 v ali neposredno ob stavbi sodišča. Policija je stavbo zaprla.

O motivu še nič

 

Nemški časnik Spiegel poroča, da naj bi bil storilec 47-letni moški iz Eschborna, ki ga je policija že obravnavala zaradi povzročitve telesne poškodbe. O morebitnem motivu za napad trenutno ni še nič znanega.

 

Žrtvi sta po neuradnih informacijah 50-letni in 45-letni moški.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.