Streljanje v nakupovalnem središču: trije mrtvi

Foto: EPA streljanje Maryland nakupovalno središče v okolici Washingtona ZDA Foto: EPA streljanje Maryland nakupovalno središče v okolici Washingtona ZDA Foto: EPA streljanje Maryland nakupovalno središče v okolici Washingtona ZDA Foto: EPA streljanje Maryland nakupovalno središče v okolici Washingtona ZDA Foto: EPA streljanje Maryland nakupovalno središče v okolici Washingtona ZDA Foto: EPA streljanje Maryland nakupovalno središče v okolici Washingtona ZDA Foto: EPA streljanje Maryland nakupovalno središče v okolici Washingtona ZDA
V ZDA je prišlo do novega strelskega obračuna. Po zadnjih podatkih naj bi ob strelcu življenje izgubili še dve osebi.
Oglej si celoten članek

V streljanju v nakupovalnem središču v predmestju Washingtona so bili danes ubiti trije ljudje, poročajo tuje tiskovne agencije.

Mrtev naj bi bil tudi strelec

Policija je zaprla dostop do središča, prebivalce pa so pozvali k previdnosti. Med mrtvimi naj bi bil tudi strelec, druge podrobnosti pa niso znane.

Nakupovalno središče z okoli 200 trgovinami v zvezni državi Maryland je ob sobotah običajno polno ljudi, veliko je tudi družin z otroki, saj je na voljo veliko igrišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.