Strmoglavil ruski helikopter, umrlo 15 ljudi

Foto: EPA
Foto: EPA
V Sibiriji strmoglavil helikopter namenjen na črpališče nafte.
Oglej si celoten članek

V civilnem helikopterju Mi-8, ki je zgodaj zjutraj strmoglavil v zahodnem delu Sibirije, v regiji Krasnoyarsk, je bilo po po poročanju ruskih medijev 25 ljudi,  22 potnikov in trije člani posadke. Deset preživelih so prepeljali v  najbližnjo bolnišnico. 

Helikopter je bil namenjen na naftno črpališče. Strmoglavil je okoli 5. ure zjutraj po srednjeevropskem času, kakih 15 minut po vzletu z letališča v kraju Igarka v Zahodni Sibiriji.

Vzrok nesreče zaenkrat ni znan, po poročanji oblasti v regiji, pa naj bi pilot helikopterja pred strmoglavjenjem poorčal o tehnični napaki. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.