Strmoglavil še en ameriški helikopter

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ob obali Virginije je strmoglavil ameriški vojaški helikopter. Drugi v dveh dneh. Najmanj ena oseba je umrla.
Oglej si celoten članek

Helikopter je strmoglavil ob 17.30 po srednjeevropskem času. Na krovu helikopterja je bilo pet ljudi. Enega od njih še pogrešajo, preostale štiri so z drugim vojaškim helikopterjem rešili iz morja. Eden od njih je kasneje umrl za posledicami nesreče. Helikopter je bil na rednem urjenju.

Nesreča še toliko bolj bode v oči, ker se je zgodila le dan za tem, ko je na vzhodu Anglije strmoglavil ameriški vojaški helikopter. V včerajšnji nesreči so umrli štirje ljudje.

Poleg tega nesreči povezuje še eno nenavadno naključje. Prvi helikopter HH-60G Pave Hawk je v torek zvečer strmoglavil v angleškem okrožju Norfolk, do današnje nesreče pa je prišlo pri kraju Norfolk v Virginiji.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.