Strmoglavilo ukrajinsko letalo

V Alžiriji je strmoglavilo ukrajinsko letalo s sedmimi ljudmi na krovi. Pred strmoglavljenjem so že imeli postanek zaradi tehničnih težav.
Oglej si celoten članek

V zgodnjih jutranjih urah je v Alžiriji strmoglavilo ukrajinsko tovorno letalo s sedmimi potniki na krovu, poročajo tuje tiskovne agencije. Do nesreče je prišlo tri minute po vzletu z letališča saharskega mesta Tamanrasat na jugu Alžirije, kjer je letalo naredilo postanek zaradi neznanih tehničnih razlogov, je poročala francoska tiskovna agencija AFP. 

Civilno letalo Antonov 12, ki je bilo namenjeno proti Ekvatorialni Gvineji, je strmoglavilo blizu meje z Malijem in Nigrom.Doslej so na mestu nesreče našli tri trupla, a je iskanje zaradi goratega območja precej oteženo, je poročala ruska tiskovna agencija Itar-Tass.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.