Strmoglavljenje letala, vsi potniki umrli

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V Kanadi je strmoglavilo manjše zasebno letalo, s katerim so potniki potovali na pogreb svojca. V nesreči so vsi umrli.
Oglej si celoten članek

Kot so sprva poročali lokalni mediji je v nesreči en potnik preživel, po zadnjih podatkih agencij pa naj bi v nesreči življenje izgubili vsi potniki, med njimi tudi nekdanji kanadski poslanec in minister za promet Jean Lapierre, ki se je iz politike umaknil leta 2007. V nesreči naj bi umrla tudi njegova soproga, dva brata, sestra, poleg tega pa še dva pilota. Družina naj bi bila na poti na pogreb Lapierrovega očeta, ki je prejšnji teden umrl v starosti 83 let.

Do nesreče je prišlo zaradi slabega vremena; letalo je v megli, snegu in močnem vetru strmoglavilo blizu kraja Havre-aux-Maisons.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.