Su Čijeva le svobodna

Foto: Žurnal24 Su Čijeva je najprej pozdravila več sto podpornikov, ki so se zbrali pred njenim Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Voditeljico mjanmarske opozicije Aung San Su Či je vladajoča mjanmarska hunta le izpustila iz hišnega pripora.
Oglej si celoten članek

Mjanmarske oblasti so odstranile barikade pred domom vodje mjanmarske opozicije Aung sang Su Či.

Vladajoča diktatorska hunta jo je tako po sedmih letih hišnega pripora, ki so ji ga lani še podaljšali in s tem preprečili udeležbo na nedavnih volitvah, le izpustila.

Su Čijeva je že pozdravila več sto podpornikov, ki so se po odstranitvi barikad že zbrali pred njeno hišo. "Je čas, ko moramo biti tiho, in čas, ko je treba spregovoriti. Delati moramo skupaj naprej, da bi dosegli cilje," je dejala.

Njeno izpustitev so že pozdravili številni svetovni voditelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.