Sudac ne bo ponovil Kristusove napake

Foto: Žurnal24 Zlatko Sudac (Foto: Pixsell)
Potem ko so hrvaški mediji razkrili bajne dohodke podjetja kontroverznega duhovnika Zlatka Sudaca, je ta znova šokiral. Svoje nadnaravne sposobnosti bo avtorsko zaščitil.
Oglej si celoten članek

Krvavenje iz Kristusovih ran, zdravilstvo, čudežna sposobnost, da se lahko pojavi na več krajih hkrati, to o sebi trdi duhovnik Zlatko Sudac – vse to in še svoje pesmi, slike, kipe bo zdaj avtorsko zaščitil.

Kot pravi, ne želi ponoviti napake Kristusa, ki je bil reven, na njegov račun pa zdaj služi Cerkev, poroča Index.hr.

Njegovo podjetje Joshua d.o.o je imelo samo lani za 392 tisoč evrov prihodka, z avtorsko zaščitenimi deli pa ga bo Sudac še povečal. Kljub temu pa je njegovo sporočilo vernikom: "Svetle prihodnosti ne bomo dočakali zaradi trdnega bančnega sistema, ampak zaradi trdnega in čistega srca." Kako se ta nauk ujema z njegovimi ravnanji v praksi, ni pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.