"Sumimo, da je v preteklosti že moril"

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Srbska policija načrtuje širšo preiskava umora, ki ga je zagrešil Dragan Đurić.
Oglej si celoten članek

Zaradi nenavadnega obnašanja, predvsem pa zaradi rezultatov psiholoških testov morilca petnajstletne Tijane, policija sumi, da bi lahko Dragan Đurić v preteklosti že moril. Zato policija načrtuje širšo preiskavo dogodka, poroča srbski Telegraf.

Ob izkopavanju trupla ni kazal nikakršnih čustev 

Preiskovalcem se sicer doslej ni javil še nihče, ki bi Tijaninega morilca prepoznal kot napadalca. A policisti, psihologi ter preiskovalci umorov in posilstev sumijo, da to ni bil prvi Đurićev morilski pohod. To po podatkih policije dokazuje njegova hladnokrvnost v trenutku, ko so ga prijeli, pa tudi njegovo obnašanje ob izkopavanju trupla. Postopek je namreč po podatkih policije spremljal brez kakršnega koli čustva. 

Če bo za umor obsojen, bi lahko dobil do 40 letno zaporno kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:32 13. Avgust 2014.

    40 let zapora je hujša kazen od smrtne.

  • 13:32 13. Avgust 2014.

    Taki tipi imajo diagnozo.. psihopat !

  • 16:11 12. Avgust 2014.

    Mene tud , pa še na Cigana zraven !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.