Superkuža z bliskovitim predvidevanjem rešil svojega prijateljčka

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ne boste verjeli, kaj je naredil ovčar na posnetku.
Oglej si celoten članek

Posnetek nadzorne kamere je razkril junaštvo psa pasme borderski ovčar, ki je v kanadski provinci Quebec pred dnevi rešil svojega malega prijateljčka, pripadnika čivav. 

Lastnica se je na še vedno zasneženem dvorišču z obema igrala metanje predmeta, nato pa se usedla v avto in zapeljala vzvratno, da bi odpeljala ...

Mali čivava se je stopicajoč skozi sneg znašel v veliki nevarnosti, a ga je v pravem filmskem prizoru rešila ovčarjeva poteza. Lastnica je čez nekaj trenutkov vsa iz sebe pripeljala nazaj, saj je bila prepričana, da je čivavo povozila. Veselje je bilo neizmerno, še večje pa presenečenje, ko si je ogledala posnetek nadzorne kamere.

dezurni@zurnal24.is

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.