Surfer pobegnil morskemu psu

Foto: EPA/KELLY CESTARI - WSL napad morskega psa, Foto: EPA/KELLY CESTARI - WSL napad morskega psa, Foto: EPA/KELLY CESTARI - WSL napad morskega psa, Foto: EPA/KELLY CESTARI - WSL napad morskega psa, Foto: EPA/KELLY CESTARI - WSL napad morskega psa,
Avstralskega surferja Micka Fanninga je na južnoafriškem tekmovanju napadel morski pes, a mu je uspel pobegniti nepoškodovan.
Oglej si celoten članek

V finalu južnoafriškega surferskega tekmovanja J-Bay Open je Micka Fanninga napadel morski pes, vse skupaj pa so v živo prenašale televizijske kamere. Fanning jo je odnesel brez poškodb, na kopnem pa je za avstralske medije povedal, da je najprej začutil, da se je zataknila njegova nožna varovalna vrv.

"Takoj sem odskočil stran in skušal priti na svojo desko ob tem pa brcal in kričal. Videl sem samo plavuti, ne pa tudi zob. Samo čakal sem, da bodo ti končali v meni," je povedal in dodal, da je morskega psa uspel udariti v hrbet. Surferja so nato iz vode rešili reševalci iz vode, finale pa je organizator odpovedal, saj je nadzornik potrdil, da se v bližini nahajata dva morska psa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.