"Švedi vidijo podmornice, ker kadijo travo"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ruski veleposlanik na Danskem namignil, da Švedi le halucinirajo, ko v svojih vodah iščejo tuje podmornice in obtožujejo Rusijo, da so hotele izzvati trčenje letal nad Blatskim morjem.
Oglej si celoten članek

Mihail Vanin, ruski veleposlanik na Danskem, ni varčeval s slikovitim komentarjem. "Bojim se, da Švedi pogosto obiskujejo ulico Pusher," je dejal. S tem je imel v mislih predel Københavna, ki slovi kot kraj, kjer se preprodaja marihuana.

S to izjavo se je odzval na obtožbe švedskih oblasti, da je v petek rusko vojaško letalo bilo zelo blizu trčenja z danskim potniškim letalom, razdalja med letaloma je bil namreč manjših od najmanjše dovoljene.

Tudi ko so Švedi iskali tiste, ki so oktobra v njihove vode vdrli s podmornico, so namigovali, da za incidentom stoji Rusija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.