Svojci žrtev mafije ogorčeni nad BB

Foto: Žurnal24 Ferdinando Giordano (Foto: Canale 5)
Sorodniki žrtev italijanske mafije so obsodili ravnanje televizije Canale 5, da je v oddaji Big Brother dovolila sodelovanje sinu obsojenega gangsterja.
Oglej si celoten članek

Nacionalno združenje za sorodnike žrtev mafije je v sporočilu za javnost zapisalo, da je "sramotno", da izkoriščajo gangsterjevo slavo za povečanje gledanosti oddaje.

Sin slavnega člana neapeljske mafije Camorra Matteoja Giordanija Ferdinando sicer ni nikoli deloval v nasprotju z zakonom. Njegovo sodelovanje v oddaji zagovarjajo tudi na televiziji, ki je v lasti premierja Silvia Berlusconija, saj menijo, da sin ne bi smel plačevati za očetove grehe.

30-letni Ferdinando dela v trgovini v južnoitalijanskem mestu Salerno. Njegov oče je bil obosojen nelegalne posesti z orožjem. Pred osmimi leti pa je zaradi bolezni umrl.

Ferdinando je že večkrat poudaril, da z očetom ni imel tesnejših vezi in da mu je bil blizu samo takrat, ko je zbolel.

V italijanskem Big Brotherju sin nekdanjega mafijca sicer ni edina kontroverzna oseba. V oddaji bo nastopalo še 16 udeležencev, katerih imena še niso znana. Med njimi naj bi bil tudi žigolo.

Novo, že 11. sezona Big Brotherja so v Italiji začeli predvajati te dni. Pred male zaslone pa je zvabila okoli šest milijonov ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.